Hulp nodig bij het reserveren?

Wat is borg voor een huurauto?

Heb je vragen over de borg van een huurauto? Of wil je weten hoeveel borg je betaalt voor een huurauto? Wij vertellen graag meer over de borg van een huurauto en geven antwoord op andere vragen die gaan over borg betalen voor het huren van een auto.

Voor het huren van een huurauto betaal je borg. Op de huur van onze voertuigen is altijd een waarborgsom van toepassing. De hoogte van de borg is afhankelijk van het gehuurde voertuig. Voor verhuiswagens bedraagt de borgsom €500,- en voor personenwagens bedraagt de borgsom €250,-. Uiteraard krijg je de betaalde borg zo snel mogelijk van ons terug als je het gehuurde voertuig weer zoals afgesproken hebt teruggebracht.

Wat is borg of borgsom?

Borg of borgsom is een ander woord voor waarborg of onderpand. Een huurder betaalt borg aan de verhuurder aan het begin van een huurperiode. Aan het einde van huurperiode ontvang je de door jou betaalde borgsom terug van de verhuurder, mits er geen schade of andere gebreken worden geconstateerd aan - in dit geval - het voertuig dat je hebt gehuurd.

Waarom betaal ik borg?

Je betaalt een borgsom aan de verhuurder zodat het bedrijf een soort van onderpand heeft voor het geval er tijdens de huurperiode schade aan je huurauto is ontstaan.

Hoe kan ik de borg betalen?

Bij ons mag je de borgsom contant, met pin of met creditcard betalen.

Wist je dat je bij AVH Autoverhuur een ayto kan huren zonder creditcard? Je kunt bij ons zowel met pin als contant betalen. Uiteraard kun je bij ons ook gewoon een auto huren met creditcard. Als dit je voorkeur heeft zetten wij de borgsom als reservering op je creditcard. Zo wordt er geen bedrag van je rekening afgeschreven.

Wanneer en hoe krijg ik mijn borg terug?

Als je het gehuurde voertuig in oorspronkelijke staat hebt ingeleverd ontvang je de door jou betaalde borg van ons terug. Als je de borg contant hebt betaald krijg je dit ook weer contant van ons terug. Heb je de borg met pin betaald? Dan kan je gebruik maken van retourpinnen. Het geld staat binnen 2 werkdagen weer op je rekening.

Verschillende betalingsmogelijkheden

Bij AVH Autoverhuur kun je een auto huren met de volgende betalingsmogelijkheden:

  • Pinpas
  • Creditcard
  • Contant
  • Online (via iDeal of Creditcard)

Huur bij AVH Autoverhuur

Heb je vragen over huren? Neem gerust contact met ons op! We verwijzen je ook graag naar deze pagina met stapsgewijze uitleg: Zo werkt huren bij AVH Autoverhuur.


Openingstijden
Maandag 8:00 - 17:30
Dinsdag 8:00 - 17:30
Woensdag 8:00 - 17:30
Donderdag 8:00 - 17:30
Vrijdag 8:00 - 17:30
Zaterdag 8:00 - 16:00
Zondag gesloten
AVH Autoverhuur B.V.
Plesmanstraat 89
7903 BG Hoogeveen

Telefoonnummer: 0528 220244

Stuur bericht via Whatsapp


       
Algemene voorwaarden | Privacy en Cookieverklaring

Autoverhuur software - Klanti ©

Inloggen
Als je e-mailadres in ons systeem staat dan heb je een nieuw wachtwoord ontvangen via e-mail.
Wachtwoord vergeten
Wachtwoord vergeten
Terug naar inloggen
Account aanvragen