Hulp nodig bij het reserveren?

Zo werkt huren bij AVH Autoverhuur

Of je nou voor het eerst een auto huurt of het vaker doet, wij begrijpen dat het prettig is om te weten hoe het werkt en wat je kunt verwachten. Hieronder lees je daarom kort en bondig en per stap hoe huren bij AVH Autoverhuur werkt.

Stap 1: Reserveren

Het huren van een voertuig begint met het reserveren. Reserveren kan bij ons zowel online via onze reserveringsmodule als telefonisch. Na reservering ontvang je een huurovereenkomst per e-mail, waarin alles nog eens duidelijk staat omschreven.

Stap 2: Ophalen

Wanneer je het door jou gehuurde voertuig komt ophalen handelen we samen eerst de betaling af. Na de betaling krijg je van ons een paar instructies en mag je het voertuig zelf inspecteren met onze iPad die voorzien is van fotosysteem. Via de iPad kun je eenvoudig eventuele bestaande schade melden, om gedoe achteraf te voorkomen. Mocht er door ons eerder schade zijn geconstateerd welke nog niet is hersteld, dan zie je dat ook terug in het systeem. Hulp nodig bij de inspectieronde? We zijn in de buurt!

Als alles akkoord is ben je klaar om te vertrekken. Omdat onze voertuigen voor je klaar staan met een volle brandstoftank worden ze ook weer met een volle tank terugverwacht. In de buurt van onze vestiging vind je meerdere tankstations.

Stap 3: Inleveren

Het inleveren van het gehuurde voertuig kan van maandag tot en met zaterdag tussen 8:00 en 17:30 uur. Buiten onze openingstijden kan je het voertuig ook terugbrengen, maar dan deponeer je de sleutels in onze sleutelbox.

Stap 4: Borg retour

Na het inleveren van het gehuurde voertuig wordt de betaalde borg meteen naar je teruggestort door middel van retourpinnen. Wanneer je gebruik maakt van de sleutelbox ontvang je de borg binnen 2 werkdagen op je rekening.

Wist je dat een huurauto ophalen bij ons binnen 5 minuten geregeld is?

Heb je na het lezen van dit stappenplan toch nog vragen over het huren? Bekijk dan de onderstaande animatie video of neem contact met ons op. Je kan ook onze veelgestelde vragen bekijken.

hoe werkt auto huren

Openingstijden
Maandag 8:00 - 17:30
Dinsdag 8:00 - 17:30
Woensdag 8:00 - 17:30
Donderdag 8:00 - 17:30
Vrijdag 8:00 - 17:30
Zaterdag 8:00 - 16:00
Zondag gesloten
AVH Autoverhuur B.V.
Plesmanstraat 89
7903 BG Hoogeveen

Telefoonnummer: 0528 220244

Stuur bericht via Whatsapp


       
Algemene voorwaarden | Privacy en Cookieverklaring

Autoverhuur software - Klanti ©

Inloggen
Als je e-mailadres in ons systeem staat dan heb je een nieuw wachtwoord ontvangen via e-mail.
Wachtwoord vergeten
Wachtwoord vergeten
Terug naar inloggen
Account aanvragen