Hulp nodig bij het reserveren?

Hoe werkt borg betalen?

Wanneer je een voertuig huurt betaal je borg. De verhuurder heeft hierdoor een soort onderpand, voor het geval er tijdens de huurperiode schade aan de huurauto ontstaat. Wij kunnen ons goed voorstellen dat het hele proces rondom borg betalen soms een beetje ingewikkeld op je kan overkomen. Ieder bedrijf hanteert andere bedragen, methodes en regels rondom het betalen van borg. Daarom leggen we graag stapsgewijs en in zo min mogelijk woorden aan je uit hoe borg betalen bij AVH Autoverhuur werkt.

Zo werkt borg betalen bij AVH Autoverhuur

Voor het betalen van borg maakt het niet uit of je online of op locatie een reservering plaatst. Ook het moment van betalen speelt geen rol voor de hoogte en het wel of niet betalen van borg. De borgsom wordt vooraf, tijdens het afrekenen van de huurprijs, in rekening gebracht. Je ontvang de betaalde borg terug nadat je het voertuig weer hebt ingeleverd. Mits je hem inlevert zoals je hem hebt opgehaald natuurlijk.

Bij AVH Autoverhuur kun je de borgsom zowel contant als per pin of creditcard betalen. Je ontvangt de borg retour op dezelfde manier als je hem betaald hebt. Betaal je de borg met creditcard? Dan zetten wij de borgsom als reservering op je creditcard. Zo wordt er geen bedrag van je rekening afgeschreven.

Wanneer ontvang ik mijn borg terug?

Wij begrijpen heel goed dat je de betaalde borg zo snel mogelijk terug wil. Als je het gehuurde voertuig in oorspronkelijke staat hebt ingeleverd, dan ontvang je de door jou betaalde borg direct van ons terug.

Borg contant betaald? Dan krijg je de borg ook contant van ons terug. Als je de borg met pin hebt betaald, dan kan je bij ons gebruik maken van retourpinnen. Het geld staat dan binnen 2 werkdagen weer op je rekening, maar tijdens werkdagen vaak dezelfde dag nog. Dit is afhankelijk van de verwerkingstijd bij de bank en hebben wij geen invloed op.

Kortom, als je de huurauto (op tijd) inlevert zoals je hem hebt opgehaald, dan heb je de door jou betaalde borg vaak dezelfde dag al terug. Heb je toch nog vragen over borg betalen? Neem dan contact met ons op.


Openingstijden
Maandag 8:00 - 17:30
Dinsdag 8:00 - 17:30
Woensdag 8:00 - 17:30
Donderdag 8:00 - 17:30
Vrijdag 8:00 - 17:30
Zaterdag 8:00 - 16:00
Zondag gesloten
AVH Autoverhuur B.V.
Plesmanstraat 89
7903 BG Hoogeveen

Telefoonnummer: 0528 220244

Stuur bericht via Whatsapp


       
Algemene voorwaarden | Privacy en Cookieverklaring

Autoverhuur software - Klanti ©

Inloggen
Als je e-mailadres in ons systeem staat dan heb je een nieuw wachtwoord ontvangen via e-mail.
Wachtwoord vergeten
Wachtwoord vergeten
Terug naar inloggen
Account aanvragen