Hulp nodig bij het reserveren?

Verhuiswagen huren

Het is niet altijd nodig om een verhuisbedrijf in te schakelen wanneer je gaat verhuizen. Je kunt besparen op de kosten door zelf een verhuiswagen te huren bij AVH Autoverhuur in Hoogeveen. Met een kleinere wagen of aanhangwagen moet je waarschijnlijk een aantal keer op en neer rijden. Dat gaat natuurlijk veel tijd én brandstof kosten, dus de keuze voor een grotere bestelbus of verhuiswagen is snel gemaakt.

Lees ook: Zo werkt huren bij AVH Autoverhuur

Je verhuizing makkelijker maken

AVH Autoverhuur verhuurt een ruime bakwagen mét elektrische laadklep in Hoogeveen en omstreken! Wel zo handig wanneer je die zware bank in de wagen moet zien te krijgen. Voorin zijn drie zitplaatsen, zodat er altijd direct voldoende hulp aanwezig is wanneer je aankomt op de plaats van bestemming. De bakwagen mag je al besturen wanneer je in het bezit bent van een rijbewijs B of BE. 

De ruime verhuiswagen (Mercedes Sprinter) heeft een laadvloer van 4,11 m lengte en is 2,29 m breed, dat is 9,4 vierkante meter. De hoogte is 2,12 m, wat totaal meer dan 18 m3 inhoud geeft. Heel veel ruimte dus voor heel wat spulletjes. Wanneer je de ruimte een beetje praktisch inricht kan misschien wel de hele inboedel in één keer mee!

De laadhoogte is trouwens maar 83 cm, wat betekent dat lichtere en kleinere spullen zo in de wagen kunnen worden gezet. De handige deur aan de zijkant maakt dat je altijd nog bij de spullen kunt die al voor in de wagen staan. De doorrijhoogte is 3,21 m waar je wel rekening mee dient te houden wanneer je door een poortje, tunneltje of iets dergelijks wilt rijden. 

Zet de spullen altijd goed vast, want losse meubels in de bak gaan schuiven waardoor ze beschadigd kunnen raken. Ze zullen dan ook het rijgedrag van de wagen negatief beïnvloeden. Om de spullen vast te kunnen zetten gebruik je de rails rondom in de bak waar je met spanbanden de spulletjes aan vast kunt maken. De spanbanden kun je ook bij AVH Autoverhuur huren, net als een steekwagen, dekens, verhuisdozen en meubelrollers.Bekijk onze voertuigen

Mercedes Sprinter
Verhuiswagen met laadklep
  • Diesel 
  • 3 personen 
  • Handgeschakeld 
  • Laadklep 
v.a. € 102,-
Mercedes Sprinter automaat
Verhuiswagen met laadklep
  • Diesel 
  • 3 personen 
  • Automaat 
  • Laadklep 
v.a. € 131,-verhuiswagen huren

Openingstijden
Maandag 8:00 - 17:30
Dinsdag 8:00 - 17:30
Woensdag 8:00 - 17:30
Donderdag 8:00 - 17:30
Vrijdag 8:00 - 17:30
Zaterdag 8:00 - 16:00
Zondag gesloten
AVH Autoverhuur B.V.
Plesmanstraat 89
7903 BG Hoogeveen

Telefoonnummer: 0528 220244

Stuur bericht via Whatsapp


       
Algemene voorwaarden | Privacy en Cookieverklaring

Autoverhuur software - Klanti ©

Inloggen
Als je e-mailadres in ons systeem staat dan heb je een nieuw wachtwoord ontvangen via e-mail.
Wachtwoord vergeten
Wachtwoord vergeten
Terug naar inloggen
Account aanvragen