Verhuiswagen huren

Het is niet altijd nodig om een verhuisbedrijf in te schakelen wanneer u een verhuizing heeft. U kunt besparen op de kosten door zelf een verhuiswagen te huren bij Autoverhuur Hoogeveen. Met een kleinere wagen of aanhangwagen moet u waarschijnlijk een aantal keren op en neer rijden naar de studentenflat van zoon of dochter. Daar gaat natuurlijk veel tijd én brandstof kosten dus de keuze voor een grotere bestelbus of verhuiswagen is snel gemaakt.

Verhuizen gemakkelijker maken

Bakwagen met lift

Autoverhuur Hoogeveen heeft een mooie ruime bakwagen mét elektrische laadklep! Wel zo handig wanneer u de zware bank in de wagen moet zien te krijgen. Voorin zijn drie zitplaatsen zodat er altijd direct voldoende hulp aanwezig is wanneer u aankomt op de plaats van bestemming. De bakwagen mag u al besturen wanneer u in het bezit bent van een rijdbewijs B of BE. Het totale toegestane gewicht is namelijk minder dan 3500 kg dus het word gezien als een auto met laadklep.
Genoeg ruimte

De ruime verhuiswagen (Mercedes Sprinter) heeft een laadvloer van 4,11 m lengte en is 2,29 m breed, dat is 9,4 vierkante meter. De hoogte is 2,12 m, wat totaal meer dan 18 m3 inhoud geeft. Heel veel ruimte dus voor heel wat spulletjes. Wanneer u de ruimte een beetje praktisch inricht kan misschien wel de hele inboedel in één keer mee!

De laadhoogte is trouwens maar 83 cm wat betekent dat lichtere en kleinere spullen zo in de wagen kunnen worden gezet. De handige deur aan de zijkant maakt dat u altijd nog bij de spullen kunt die al voor in de wagen staan. De doorrijhoogte is 3,21 m waar u wel rekening mee dient te houden wanneer u door een poortje, tunneltje of iets dergelijks wilt rijden.

Vastzetten


Zet de spullen altijd goed vast want losse meubels in de bak gaan schuiven waardoor ze beschadigd kunnen raken. Ze zullen dan ook het rijgedrag van de wagen negatief beïnvloeden. Om de spullen vast te kunnen zetten gebruikt u de rails rondom in de bak waar u met spanbanden de spulletjes aan vast kunt maken. De spanbanden kunt u ook bij AVH Autoverhuur krijgen net als een steekwagen, dekens, verhuisdozen en meubelrollers.


Bekijk onze voertuigen

Mercedes Sprinter
Verhuiswagen inclusief laadklep
  • Te besturen met een B-rijbewijs 
  • Handige laadlift 
  • Veel laadruimte 
  • Ruimte voor 3 personen 
Vanaf 95,00
Automaat
Mercedes Sprinter automaat
Verhuiswagen met laadklep
  • Automaat 
  • Trekhaak 
  • Cruisecontrol 
  • Navigatie 
Vanaf 128,00

Openingstijden
Maandag 8:00 - 17:00
Dinsdag 8:00 - 17:00
Woensdag 8:00 - 17:00
Donderdag 8:00 - 17:00
Vrijdag 8:00 - 17:00
Zaterdag 8:00 - 16:00
Zondag gesloten
AVH Autoverhuur
Plesmanstraat 89
7903 BG Hoogeveen

Telefoonnummer: 0528 220244

Stuur bericht via Whatsapp

Autoverhuur software - Klanti ©

Inloggen
Als je e-mailadres in ons systeem staat dan heb je een nieuw wachtwoord ontvangen via e-mail.
Wachtwoord vergeten
Wachtwoord vergeten
Terug naar inloggen