Hulp nodig bij het reserveren?

Contact

Welkom bij AVH Autoverhuur, het autoverhuurbedrijf waar we begrijpen dat elke klant uniek is en specifieke behoeften heeft. Daarom bieden wij een uitgebreid assortiment aan voertuigen aan, van personenauto's tot bestelwagens en vrachtwagens, waarmee je altijd de juiste keuze kunt maken.

Wij streven naar een uitstekende service en kwaliteit, zodat jij zorgeloos de weg op kunt. Onze voertuigen zijn goed onderhouden en voldoen aan de hoogste veiligheids- en milieunormen. Bij ons kun je daarom terecht voor zowel korte als lange termijn verhuur, en we bieden ook flexibele huuropties voor zakelijke klanten.

Ons ervaren en vriendelijke team staat altijd voor je klaar om te helpen bij het kiezen van het juiste voertuig en bij eventuele vragen of problemen. Wij geloven in eerlijkheid en transparantie, daarom zorgen we altijd voor duidelijke en eerlijke tarieven en voorwaarden, zonder verborgen kosten.

Bij AVH Autoverhuur vinden we het belangrijk om onze klanten tevreden te stellen en te behouden. Daarom hechten we veel waarde aan feedback en nemen we deze serieus om onze dienstverlening steeds verder te verbeteren. Wij kijken er naar uit om je van dienst te zijn en de beste autoverhuur-ervaring te bieden.

Zo werkt huren bij AVH Autoverhuur

Bekijk onze pagina over 'Zo werkt huren bij AVH Autoverhuur' voor een stapsgewijze uitleg van wat je kunt verwachten als je een voertuig bij ons huurt.

Neem contact op

Ben je ge├»nteresseerd in een van onze auto's of bussen maar heb je een vraag en wil je iets meer informatie? Neem dan telefonisch of per e-mail contact met ons op.

Het is natuurlijk ook mogelijk om de mogelijkheden te komen bekijken en vergelijken voordat je reserveert, hiervoor kun je gerust bij ons langskomen.

AVH Autoverhuur Hoogeveen
Plesmanstraat 89
7903 BG Hoogeveen

E-mail: info@avhautoverhuur.nl

Tel: 0528 - 22 02 44
AVH Autoverhuur contact

Openingstijden
Maandag 8:00 - 17:30
Dinsdag 8:00 - 17:30
Woensdag 8:00 - 17:30
Donderdag 8:00 - 17:30
Vrijdag 8:00 - 17:30
Zaterdag 8:00 - 16:00
Zondag gesloten
AVH Autoverhuur B.V.
Plesmanstraat 89
7903 BG Hoogeveen

Telefoonnummer: 0528 220244

Stuur bericht via Whatsapp


       
Algemene voorwaarden | Privacy en Cookieverklaring

Autoverhuur software - Klanti ©

Inloggen
Als je e-mailadres in ons systeem staat dan heb je een nieuw wachtwoord ontvangen via e-mail.
Wachtwoord vergeten
Wachtwoord vergeten
Terug naar inloggen
Account aanvragen