Mag ik met een normaal rijbewijs B een bus besturen?

Ja, je mag met een rijbewijs B een verhuisbus, bestelbus en 7-persoonsbus besturen. Alle voertuigen op onze website mogen worden bestuurd met een B rijbewijs. Met een rijbewijs B mag je namelijk een voertuig besturen met een maximaal GWV van 3500 kg. Mocht je een busje in combinatie met een grotere aanhangwagen willen besturen dan heb je een rijbewijs BE nodig.

Hoe oud moet ik zijn om een huurauto te mogen huren?

Bij AVH Autoverhuur mag je al een auto huren vanaf 18 jaar.

Wat moet ik meenemen als ik de auto ga ophalen?

  • De opdrachtbevestiging die je van ons opgestuurd krijgt (mag ook digitaal)
  • Een geldig rijbewijs en id kaart van de hoofdbestuurder
  • Een geldig rijbewijs van alle bestuurders
  • De borgsom en het factuurbedrag (betalen van zowel borg als het factuurbedrag kan per pin, creditcard en contant)

Moet ik borg betalen bij het huren van een huurauto?

Voor het huren van een huurauto betaal je borg. Op de huur van onze voertuigen is altijd een waarborgsom van toepassing. De hoogte van de borg is afhankelijk van het gehuurde voertuig. Voor verhuiswagens bedraagt de borgsom €500,- en voor personenwagens bedraagt de borgsom €250,-. Uiteraard krijg je de betaalde borg zo snel mogelijk van ons terug als je het gehuurde voertuig weer zoals afgesproken hebt teruggebracht.

Mag ik met een huurauto naar het buitenland?

Het is toegestaan om met een huurauto van AVH Autoverhuur vanuit Nederland naar de hieronder genoemde landen te rijden: Andorra, België, Denemarken, Duitsland, Frankrijk, Finland, Italië, Ierland, Luxemburg, Noorwegen, Portugal, Oostenrijk, Spanje (met uitzondering van Ceuta en Millila), Verenigd Koninkrijk, Zweden, Zwitserland, Kroatië, Hongarije en Tsjechië. Andere landen zijn in sommige situaties ook mogelijk. Informeer gerust naar de mogelijkheden.

Moet ik een geldig Nederlands rijbewijs hebben?

Wij verhuren ook voertuigen aan mensen die alleen een buitenlands rijbewijs kunnen tonen. Let op: Originele rijbewijzen welke voorzien zijn van een NIET-Westers schrift dienen altijd in combinatie met een internationaal rijbewijs in Westers schrift getoond te worden.

Krijg ik de huurauto volgetankt mee?

Ja, de huurauto die je huurt krijg je volgetankt mee, zodat je direct naar je bestemming kunt rijden. Je dient de huurauto ook weer met een volle tank in te leveren. Wanneer dit niet het geval is zullen er tank- en brandstofkosten in rekening worden gebracht.

Kan ik de huurauto na sluitingstijd inleveren?

Ja, het is bij AVH Autoverhuur mogelijk om het gehuurde voertuig na sluitingstijd in te leveren. Je blijft echter aansprakelijk voor de huurauto tot een medewerker van AVH Autoverhuur het voertuig weer in ontvangst kan nemen na openingstijd van de vestiging op de volgende werkdag. Informeer gerust naar de mogelijkheden.

Openingstijden
Maandag 8:00 - 17:30
Dinsdag 8:00 - 17:30
Woensdag 8:00 - 17:30
Donderdag 8:00 - 17:30
Vrijdag 8:00 - 17:30
Zaterdag 8:00 - 16:00
Zondag gesloten
AVH Autoverhuur
Plesmanstraat 89
7903 BG Hoogeveen

Telefoonnummer: 0528 220244

Stuur bericht via Whatsapp

Algemene voorwaarden | Privacy en Cookieverklaring

Autoverhuur software - Klanti ©

Inloggen
Als je e-mailadres in ons systeem staat dan heb je een nieuw wachtwoord ontvangen via e-mail.
Wachtwoord vergeten
Wachtwoord vergeten
Terug naar inloggen