Hulp nodig bij het reserveren?

Welk rijbewijs voor een bakwagen?

Het type rijbewijs dat nodig is om een bakwagen te besturen hangt af van het gewicht van het voertuig en het gewicht van de lading. In de meeste gevallen is een standaard autorijbewijs (rijbewijs B) voldoende om een bakwagen te besturen, zolang het gewicht van de wagen en de lading niet hoger is dan 3500 kg. Als het totaalgewicht van de wagen en de lading meer dan 3500 kg is, dan heb je een vrachtwagenrijbewijs (rijbewijs C) nodig.

Wanneer je bij AVH Autoverhuur een bakwagen huurt is een geldig rijbewijs B voldoende, mits je onder het totaalgewicht van 3500 kg blijft.

Bakwagen huren

AVH Autoverhuur verhuurt een ruime bakwagen mét elektrische laadklep in Hoogeveen en omstreken! Wel zo handig wanneer je die zware bank in de wagen moet zien te krijgen. Voorin zijn drie zitplaatsen, zodat er altijd direct voldoende hulp aanwezig is wanneer je aankomt op de plaats van bestemming. De bakwagen mag je al besturen wanneer je in het bezit bent van een rijbewijs B of BE.

De ruime verhuiswagen (Mercedes Sprinter) heeft een laadvloer van 4,11 m lengte en is 2,29 m breed, dat is 9,4 vierkante meter. De hoogte is 2,12 m, wat totaal meer dan 18 m3 inhoud geeft. Heel veel ruimte dus voor heel wat spulletjes. Wanneer je de ruimte een beetje praktisch inricht kan misschien wel de hele inboedel in één keer mee!

Verhuisartikelen huren

Zet de spullen altijd goed vast, want losse meubels in de bak gaan schuiven waardoor ze beschadigd kunnen raken. Om de spullen vast te kunnen zetten gebruik je de rails rondom in de bak waar je met spanbanden de spulletjes aan vast kunt maken. De spanbanden kun je ook bij AVH Autoverhuur huren, net als een steekwagen, dekens, verhuisdozen en meubelrollers.Bekijk onze voertuigen

Mercedes Sprinter
Verhuiswagen met laadklep
  • Diesel 
  • 3 personen 
  • Handgeschakeld 
  • Laadklep 
v.a. € 102,-
Mercedes Sprinter automaat
Verhuiswagen met laadklep
  • Diesel 
  • 3 personen 
  • Automaat 
  • Laadklep 
v.a. € 131,-welk rijbewijs bakwagen

Openingstijden
Maandag 8:00 - 17:30
Dinsdag 8:00 - 17:30
Woensdag 8:00 - 17:30
Donderdag 8:00 - 17:30
Vrijdag 8:00 - 17:30
Zaterdag 8:00 - 16:00
Zondag gesloten
AVH Autoverhuur B.V.
Plesmanstraat 89
7903 BG Hoogeveen

Telefoonnummer: 0528 220244

Stuur bericht via Whatsapp


       
Algemene voorwaarden | Privacy en Cookieverklaring

Autoverhuur software - Klanti ©

Inloggen
Als je e-mailadres in ons systeem staat dan heb je een nieuw wachtwoord ontvangen via e-mail.
Wachtwoord vergeten
Wachtwoord vergeten
Terug naar inloggen
Account aanvragen