Hulp nodig bij het reserveren?

Wat is een autoverhuurbedrijf?

Een autoverhuurbedrijf is een bedrijf dat auto's verhuurt aan mensen voor korte of lange termijn. Klanten kunnen een auto huren voor verschillende doeleinden, zoals vakanties, zakenreizen en verhuizingen. Autoverhuurbedrijven verhuren vaak meerdere voertuigen, zoals auto’s, personenbussen, bestelbusjes, aanhangers en verhuiswagens.

Auto huren

AVH Autoverhuur is ook een autoverhuurbedrijf dat meerdere soorten voertuigen verhuurt. Ons aanbod personenauto’s is groot. Zo huur je bij ons onder andere een kleine auto, waarmee je je makkelijk door het drukke stadscentrum manoeuvreert, een stationwagen met veel ruimte voor het hele gezin, of een luxe auto.

Personenbus huren

Ook voor personenbus huren kun je bij ons terecht. Wij verhuren goed onderhouden 9-persoonsbusjes die veel worden gehuurd door mensen die op vakantie gaan, sportteams of vriendengroepen.

Bestelbus huren

Wil je iets vervoeren voor je bedrijf of als particulier en heb je te weinig ruimte in je eigen auto? Dan kan een bestelbus huren een goede optie zijn. Wij verhuren meerdere soorten en modellen, zodat er altijd een geschikte bestelbus voor jouw klus tussen staat.

Aanhanger huren

Naast een bestelbus kan je natuurlijk ook voor een aanhanger huren kiezen. Als je zelf een auto met trekhaak hebt is dit de voordeligste optie om je spullen te vervoeren.

Verhuiswagen huren

Heb je een grotere klus zoals een verhuizing gepland staan? Dan raden we aan om een verhuiswagen of bakwagen te huren. Het is namelijk lang niet altijd nodig om een verhuisbedrijf in te schakelen wanneer je gaat verhuizen. Je kunt besparen op deze kosten door zelf een verhuiswagen te huren.


Openingstijden
Maandag 8:00 - 17:30
Dinsdag 8:00 - 17:30
Woensdag 8:00 - 17:30
Donderdag 8:00 - 17:30
Vrijdag 8:00 - 17:30
Zaterdag 8:00 - 16:00
Zondag gesloten
AVH Autoverhuur B.V.
Plesmanstraat 89
7903 BG Hoogeveen

Telefoonnummer: 0528 220244

Stuur bericht via Whatsapp


       
Algemene voorwaarden | Privacy en Cookieverklaring

Autoverhuur software - Klanti ©

Inloggen
Als je e-mailadres in ons systeem staat dan heb je een nieuw wachtwoord ontvangen via e-mail.
Wachtwoord vergeten
Wachtwoord vergeten
Terug naar inloggen
Account aanvragen