Hulp nodig bij het reserveren?

Verhuisbusje huren Drenthe

Ga je verhuizen in Drenthe? Huur dan een verhuisbusje bij AVH Autoverhuur! Het inschakelen van een verhuisbedrijf is namelijk niet altijd nodig. Door zelf een verhuisbusje te huren, kun je aanzienlijk besparen op de verhuiskosten. Met een kleinere wagen of aanhangwagen moet je waarschijnlijk meerdere keren op en neer rijden, wat zowel tijd als brandstof kost. De keuze om een verhuisbusje te huren is dan ook snel gemaakt.

Zorgeloos verhuizen in Drenthe

Bij AVH Autoverhuur in Hoogeveen verhuren we een ruime bakwagen met een elektrische laadklep. Dit is bijzonder handig wanneer je zware meubels moet inladen. Onze verhuisbus beschikt over drie zitplaatsen, zodat je voldoende hulp kunt meenemen om te helpen sjouwen.

De ruime Mercedes Sprinter verhuiswagen heeft een laadvloer van 4,11 meter lengte en 2,29 meter breedte, wat neerkomt op 9,4 vierkante meter. Met een hoogte van 2,12 meter biedt de wagen meer dan 18 kubieke meter laadruimte. Dit is voldoende ruimte om al je spullen in één keer te verhuizen, mits je de ruimte praktisch indeelt.

Verhuisartikelen huren

Verhuisartikelen zelf aanschaffen kan prijzig zijn, maar bij ons kun je deze artikelen tegen een kleine meerprijs voordelig huren. Wij bieden alle artikelen aan die je nodig hebt tijdens je verhuizing, zoals spanbanden, dekens, meubelrollers en een steekwagen.

Huur je verhuisbusje in Drenthe

AVH Autoverhuur bevindt zich aan de Plesmanstraat 89 in Hoogeveen, maar ons werkgebied strekt zich uit over heel Drenthe. Of je nu in Hoogeveen of elders in Drenthe woont of werkt, je kunt altijd bij ons terecht voor het huren van een verhuisbusje.

Wil je direct een verhuisbusje huren of de prijzen vergelijken? Bezoek dan onze reserveringspagina of neem contact met ons op. We helpen je graag bij het huren van een verhuisbusje of ander voertuig.

Bij AVH Autoverhuur zorgen we ervoor dat jouw verhuizing soepel en kostenefficiënt verloopt. Neem vandaag nog contact met ons op en ervaar het gemak van het huren van een verhuisbusje in Drenthe.Bekijk onze voertuigen

Mercedes Sprinter
Verhuiswagen met laadklep
  • Diesel 
  • 3 personen 
  • Handgeschakeld 
  • Laadklep 
v.a. € 102,-
Mercedes Sprinter automaat
Verhuiswagen met laadklep
  • Diesel 
  • 3 personen 
  • Automaat 
  • Laadklep 
v.a. € 131,-
Openingstijden
Maandag 8:00 - 17:30
Dinsdag 8:00 - 17:30
Woensdag 8:00 - 17:30
Donderdag 8:00 - 17:30
Vrijdag 8:00 - 17:30
Zaterdag 8:00 - 16:00
Zondag gesloten
AVH Autoverhuur B.V.
Plesmanstraat 89
7903 BG Hoogeveen

Telefoonnummer: 0528 220244

Stuur bericht via Whatsapp


       
Algemene voorwaarden | Privacy en Cookieverklaring

Autoverhuur software - Klanti ©

Inloggen
Als je e-mailadres in ons systeem staat dan heb je een nieuw wachtwoord ontvangen via e-mail.
Wachtwoord vergeten
Wachtwoord vergeten
Terug naar inloggen
Account aanvragen