Hulp nodig bij het reserveren?

Wat zijn de kosten voor het huren van een vrachtwagentje?

Een vrachtwagentje, ook bekend als een bakwagen, bestelwagen of verhuiswagen, kan een handige optie zijn voor jouw verhuisbehoeften. Hier zijn enkele zaken waar je op moet letten bij het huren van een vrachtwagentje en het antwoord op de vraag 'Wat zijn de kosten voor het huren van een vrachtwagentje?'.

Vrachtwagentje huren

Soms is het niet nodig om een verhuisbedrijf in te schakelen voor je verhuizing. Je kunt kosten besparen door zelf een vrachtwagentje te huren. Met een bestelbusje of aanhanger moet je mogelijk meerdere keren op en neer rijden, wat veel tijd en brandstof kan kosten. Daarom kan het huren van een vrachtwagentje een snelle en efficiënte keuze zijn.

Welk rijbewijs voor een vrachtwagentje?

Voordat je een vrachtwagentje huurt, is het handig om te weten welk rijbewijs je nodig hebt om het te besturen. Het goede nieuws is dat je onze vrachtwagentjes gewoon mag besturen met een B-rijbewijs, oftewel een normaal autorijbewijs.

Kosten vrachtwagentje huren

Hoeveel kost het eigenlijk om een vrachtwagentje te huren? Bij ons kun je al een vrachtwagentje huren vanaf €119 per dag. De dagprijs voor het huren van een vrachtwagentje wordt lager wanneer je het voor een langere periode huurt. Zo kost het huren van een vrachtwagentje voor 7 dagen gemiddeld €107 per dag. Hoe langer je huurt, hoe voordeliger het wordt. De uiteindelijke kosten kunnen worden beïnvloed door extra pakketten, die kunnen worden aangepast tijdens het reserveringsproces.

Klik op een van de voertuigen hieronder en gebruik ons online reserveringssysteem om gemakkelijk en snel de kosten te berekenen voor het huren van een vrachtwagentje.Bekijk onze voertuigen

Mercedes Sprinter
Verhuiswagen met laadklep
  • Diesel 
  • 3 personen 
  • Handgeschakeld 
  • Laadklep 
v.a. € 102,-
Mercedes Sprinter automaat
Verhuiswagen met laadklep
  • Diesel 
  • 3 personen 
  • Automaat 
  • Laadklep 
v.a. € 131,-
Openingstijden
Maandag 8:00 - 17:30
Dinsdag 8:00 - 17:30
Woensdag 8:00 - 17:30
Donderdag 8:00 - 17:30
Vrijdag 8:00 - 17:30
Zaterdag 8:00 - 16:00
Zondag gesloten
AVH Autoverhuur B.V.
Plesmanstraat 89
7903 BG Hoogeveen

Telefoonnummer: 0528 220244

Stuur bericht via Whatsapp


       
Algemene voorwaarden | Privacy en Cookieverklaring

Autoverhuur software - Klanti ©

Inloggen
Als je e-mailadres in ons systeem staat dan heb je een nieuw wachtwoord ontvangen via e-mail.
Wachtwoord vergeten
Wachtwoord vergeten
Terug naar inloggen
Account aanvragen