Hulp nodig bij het reserveren?

Kleine vrachtwagen huren

Heb je een praktische kleine en lichte vrachtwagen nodig? Dan is de verhuiswagen van AVH Autoverhuur ideaal. Bekijk hier wat we te bieden hebben om jouw verhuizing makkelijker te maken.

kleine vrachtwagen huren

Wat is een kleine of lichte vrachtwagen?

Met een kleine vrachtwagen hebben we het in dit geval over onze bakwagen met een inhoud van meer dan 18 m3 met handige laadklep. Deze wagen heeft een maximaal toegestaan totaalgewicht van 3500 kg. Voor deze wagen heb je dan ook geen ander rijbewijs nodig dan rijbewijs B.

Andere kleine of lichte vrachtwagens gaan tot 7500 kg, waardoor je rijbewijs C of C1 nodig hebt. Rijbewijs C is voor vrachtwagens van meer dan 7500 kg. Rijbewijs C1 wordt ook gevraagd voor het besturen van bijvoorbeeld een camper maar dan ook tot 7500 kg. Zie het artikel 'Welk rijbewijs voor welke auto' voor meer informatie over vereiste rijbewijzen.

Kleine vrachtwagen praktisch

De kleine vrachtwagen van AVH Autoverhuur is handig en praktisch. Door de afmetingen kun je vrijwel overal makkelijk manoeuvreren zonder dat je vast komt te zitten. De grotere wagens zijn vaak langer waardoor dit wat moeilijker wordt. Wat ruimte betreft heb je aan de inhoud van de bakwagen meestal genoeg voor een kleine verhuizing. Je kunt goed stapelen en de spullen ook goed vastzetten. 

De bakwagen van AVH Autoverhuur 

De hoogte van de laadvloer van onze bus met elektrische laadklep is 80 cm hoog, waardoor je kleinere spullen makkelijk op de vloer kunt zetten zonder de laadklep te gebruiken. De wagen heeft aan de zijkant een praktische deur waarlangs je ook makkelijk kleine goederen naar binnen kunt brengen.

De bak is heeft een laadvloer van 4,11 m lengte en is 2,29 m breed: 9,4 m2! De hoogte is 2,12 m, wat totaal meer dan 18 m3 inhoud geeft. Heel veel ruimte dus voor heel wat spulletjes. Wanneer je de ruimte een beetje praktisch inricht kan misschien wel de hele inboedel in één keer mee!

Bij het reserveren kun je aangeven of je ook de handige spanbanden nodig hebt of een praktische steekwagen. Maar ook verhuisdekens en verhuisdozen kun je bij ons krijgen. Lees hier alles over het huren van verhuisartikelen.

Vraag naar de mogelijkheden

Reserveer direct een kleine vrachtwagen of neem contact op voor meer informatie. We staan je graag te woord en adviseren je deskundig.


Bekijk onze voertuigen

Mercedes Sprinter
Verhuiswagen met laadklep
  • Diesel 
  • 3 personen 
  • Handgeschakeld 
  • Laadklep 
v.a. € 102,-
Mercedes Sprinter automaat
Verhuiswagen met laadklep
  • Diesel 
  • 3 personen 
  • Automaat 
  • Laadklep 
v.a. € 131,-
Openingstijden
Maandag 8:00 - 17:30
Dinsdag 8:00 - 17:30
Woensdag 8:00 - 17:30
Donderdag 8:00 - 17:30
Vrijdag 8:00 - 17:30
Zaterdag 8:00 - 16:00
Zondag gesloten
AVH Autoverhuur B.V.
Plesmanstraat 89
7903 BG Hoogeveen

Telefoonnummer: 0528 220244

Stuur bericht via Whatsapp


       
Algemene voorwaarden | Privacy en Cookieverklaring

Autoverhuur software - Klanti ©

Inloggen
Als je e-mailadres in ons systeem staat dan heb je een nieuw wachtwoord ontvangen via e-mail.
Wachtwoord vergeten
Wachtwoord vergeten
Terug naar inloggen
Account aanvragen