Hulp nodig bij het reserveren?

Is een huurauto aftrekbaar?

Onze voertuigen worden regelmatig gehuurd door bedrijven en zzp’ers. Een vraag die dan vaak wordt gesteld is of de kosten van een huurauto aftrekbaar zijn.

Kosten huurauto aftrekbaar

Wij kunnen niet de rol van boekhouder op ons nemen, maar in de meeste gevallen is het huren van een auto gewoon aftrekbaar. Je ontvangt van ons in ieder geval altijd een overzichtelijke factuur met onder andere het btw-bedrag en zowel jouw als onze gegevens. Informeer bij je boekhouder in hoeverre je de kosten voor de huurauto mag opvoeren als zakelijke kosten.

Zakelijk betalen

Als je zakelijk een auto of ander voertuig wilt huren vraag je je natuurlijk af hoe de betaling wordt afgehandeld. Ook daar vertellen we je graag iets meer over.

Bij het maken van een reservering kan je aangeven dat je een zakelijke klant bent. Hierdoor heb je de mogelijkheid om achteraf te betalen. In dit geval sturen wij een factuur naar het bij ons bekende e-mailadres, zodat de medewerker die het gehuurde voertuig ophaalt het huurbedrag niet zelf hoeft voor te schieten.

Binnen 5 minuten huurauto ophalen

Wij begrijpen als geen ander dat er op een dag veel zaken zijn die (soms onnodig veel) tijd van je vragen. Daarom hebben wij het zo makkelijk mogelijk gemaakt om een auto te huren én op te halen. Wist je dat een huurauto ophalen bij ons binnen 5 minuten geregeld is? Je leest hier meer over hoe het werkt om een auto te huren bij AVH Autoverhuur.


Openingstijden
Maandag 8:00 - 17:30
Dinsdag 8:00 - 17:30
Woensdag 8:00 - 17:30
Donderdag 8:00 - 17:30
Vrijdag 8:00 - 17:30
Zaterdag 8:00 - 16:00
Zondag gesloten
AVH Autoverhuur B.V.
Plesmanstraat 89
7903 BG Hoogeveen

Telefoonnummer: 0528 220244

Stuur bericht via Whatsapp


       
Algemene voorwaarden | Privacy en Cookieverklaring

Autoverhuur software - Klanti ©

Inloggen
Als je e-mailadres in ons systeem staat dan heb je een nieuw wachtwoord ontvangen via e-mail.
Wachtwoord vergeten
Wachtwoord vergeten
Terug naar inloggen
Account aanvragen