Hulp nodig bij het reserveren?

Fiat Ducato huren

Ben je specifiek op zoek naar een Fiat Ducato om te kunnen huren? Dan ben je bij AVH Autoverhuur in Hoogeveen aan het juiste adres! Wij hebben een mooie Fiat Ducato in de verhuur.

Bestelbus Fiat Ducato

Het gaat hier om een bestelbus waarmee je heel veel spullen kunt vervoeren. De Ducato is ideaal voor het vervoeren van al je goederen, omdat hij ook een grote schuifdeur aan de zijkant heeft. De deuren aan de achterkant kunnen geheel naar de zijkant worden weggedraaid. Hierdoor kunnen ze je niet hinderen bij het laden en lossen van jouw kostbare goederen.

De bestelbus is goed te besturen, wendbaar en beschikt over cruise control zodat je relaxed kunt rijden. Om naar de plaats van bestemming te komen kun je gebruik maken van het navigatiesysteem, zodat geen onnodige kilometers hoeven te worden gemaakt. Dat is toch wel handig!

Het parkeren van de Ducato is ook een fluitje van een cent. Door de parkeersensoren die voorkomen dat je een ‘paaltje raakt’. Je wordt op tijd gewaarschuwd wanneer je te dicht bij een obstakel in de buurt komt.

Voorin is plaats voor drie personen, waardoor er altijd genoeg personen mee kunnen om te helpen laden en lossen. De bestuurder heeft geen apart rijbewijs nodig, rijbewijs B (E) is voldoende omdat het totaal gewicht onder de 3500 kg blijft. Lees voor meer informatie over rijbewijzen het artikel: Welk rijbewijs heb ik nodig voor welk voertuig.

Ducato huren voor iedereen

De Fiat Ducato is een echte alleskunner en geliefd bij veel kleine en grotere zelfstandigen. Wil je als bedrijf deze bestelbus vaker huren, dan is het verstandig een zakelijk contract af te sluiten met ons. Hierdoor krijg je aantrekkelijke kortingen waardoor de kosten alleen maar lager worden. Wil je de Fiat Ducato huren als particulier, dan kan dat natuurlijk ook en zo vaak je maar wil. In dat geval loont het om contact op te nemen om te informeren naar de mogelijkheden.

Heb je de Fiat Ducato nodig voor de sportvereniging of een andere club? Vergeet dan niet om dit te melden want ook dan krijg je korting op de dagprijs.

Fiat Ducato bestelbus

Een Fiat Ducato huren is kiezen voor ruimte én gemak:
 • Laadruimte: 3,90 m x 1,90 m x 1,90 m (l x b x h)
 • Laadvermogen: 1273 kg
 • Airco
 • Cruise control
 • Navigatie
 • Trekhaak
 • Parkeersensoren
Vergeet niet dat je misschien ook andere zaken nodig bent om bijvoorbeeld de goederen vast te zetten en te verplaatsen, zoals;
 • Steekwagen
 • Spanbanden en verhuisdekens
 • Verhuisdozen 4 stuks
 • Meubelroller
Natuurlijk kan je dit ook huren bij ons!

Aanhangwagen huren

Heb je nog meer ruimte nodig? Dan huur je bij ons ook eenvoudig een gesloten aanhangwagen die je achter de Fiat Ducato kunt hangen. Heel praktisch om te voorkomen dat je meerdere malen moet rijden!

Meer informatie of direct reserveren?

Ga naar de reserveerpagina om direct een stationwagen te huren of neem contact met ons op wanneer je nog vragen hebt en meer informatie wenst over eventuele mogelijkheden.

  Gerelateerde informatie

  Andere artikelen


  Openingstijden
  Maandag 8:00 - 17:30
  Dinsdag 8:00 - 17:30
  Woensdag 8:00 - 17:30
  Donderdag 8:00 - 17:30
  Vrijdag 8:00 - 17:30
  Zaterdag 8:00 - 16:00
  Zondag gesloten
  AVH Autoverhuur B.V.
  Plesmanstraat 89
  7903 BG Hoogeveen

  Telefoonnummer: 0528 220244

  Stuur bericht via Whatsapp


         
  Algemene voorwaarden | Privacy en Cookieverklaring

  Autoverhuur software - Klanti ©

  Inloggen
  Als je e-mailadres in ons systeem staat dan heb je een nieuw wachtwoord ontvangen via e-mail.
  Wachtwoord vergeten
  Wachtwoord vergeten
  Terug naar inloggen
  Account aanvragen