Hulp nodig bij het reserveren?

Auto huren voor wintersport

Wanneer je met de auto op wintersport gaat wil je natuurlijk geen ruimte te kort komen. Je kunt kiezen voor een dakkoffer of aanhangwagen, maar voor de meeste mensen heeft dit niet de voorkeur. Heb je al eens gedacht aan een auto huren voor wintersport? Bij AVH Autoverhuur hebben we een wintersport aanbieding waardoor jij betaalbaar met een huurauto op wintersport gaat.

Bus huren wintersport

Naast het huren van een ruime auto voor je volgende wintersport vakantie kun je natuurlijk ook een bus huren voor wintersport. Het fijne aan een busje huren is dat je zo al je bagage makkelijk meeneemt. Denk aan je koffers en tassen met kleding, maar ook zeker je skischoenen, ski's, snowboard en helm.

Mensen die regelmatig op wintersport gaan weten als geen ander dat je altijd veel bagage bij je hebt en dit meestal niet in je eigen auto past. Zonder dakkoffer wordt het al helemaal een uitdaging. Het huren van een bus voor wintersport kan daarom voor een heleboel gemak zorgen.

auto huren wintersport


Bekijk onze voertuigen

Wintersport aanbieding - Personenbus
30% korting op een personenbus
 • Kilometer vrij 
 • Sneeuwketting 
 • Allrisk verzekering 
 • Pechhulp Europa 
v.a. € 1049,-
AANBIEDING
Aanbieding - Verhuiswagen 2+1 dag gratis
Huur de 3e dag gratis met onze aanbieding
 • 3e dag gratis 
 • 300 kilometer vrij 
 • Inclusief allrisk verzekering 
 •  
v.a. € 295,-
AANBIEDING
Zomer aanbieding - Personenbus
Kilometer-vrij
 • Allrisk verzekering 
 • Kilometervrij 
 • Premium pakket 
 • Pechhulp Europa 
v.a. € 999,-Waar moet je aan denken?

Wintersport is natuurlijk iets anders dan met de auto naar je vakantiebestemming in het zuiden rijden. Dan denk je voornamelijk aan de airco die het moet doen en of de banden niet te warm kunnen worden.

Op wintersport is het vooral belangrijk dat de banden voldoen aan de voorschriften van het land waar je heen gaat. Maar de landen waar je doorheen rijdt zijn net zo belangrijk. Wanneer je naar Oostenrijk gaat, kom je bijna altijd door Duitsland. In Duitsland - maar ook in Oostenrijk - moet je bijvoorbeeld altijd banden hebben voor de actuele weersomstandigheden.

Dat betekent in winterse omstandigheden, banden die voldoen aan de voorschriften. Dit kunnen winterbanden zijn maar ook all-season banden, maar dan wel met het ‘M+S’ symbool. Daarnaast moeten de banden voor 2018 zijn geproduceerd. Voor nieuwere banden geldt dat er een bergpictogram met sneeuwvlok, ook wel 'alpine symbool' of 3PMSF op staat.

De winterbanden behoren dan tot de winteruitrusting die een auto moet hebben. Daar valt bijvoorbeeld ook onder: voldoende ruitensproeiervloeistof en goede ruitenwissers. Vraag dus altijd aan de verhuurder of de gehuurde auto geschikt is om mee te nemen naar wintersportgebieden. Wanneer je gebruik maakt van onze wintersport aanbieding zorgen wij ervoor dat de huurauto geschikt is voor jouw wintersport bestemming.

9-persoons busje wintersport

Ga je met vrienden op wintersport? Dan is het een optie om een personenbusje te huren. Je zit dan gezellig de hele reis samen en kunt dan al plannen maken welke pistes je het eerst afgaat. De kosten per persoon zijn bovendien goed betaalbaar, omdat je ze kunt delen. Wel zo fijn. Denk eraan om meerdere chauffeurs op te geven, zodat er altijd iemand kan en mag rijden mocht de chauffeur moe of ziek worden. Het grote voordeel van een 9-persoonsbusje huren voor wintersport is dat er ook voldoende ruimte voor je bagage is.

Wintersport aanbieding

Zorgeloos op vakantie? Dat kan met onze wintersport aanbieding. Zo hoef je geen rekening te houden met de aantal kilometers die je gaat rijden, want de wintersport aanbieding is volledig kilometervrij. Ook hoef je je geen zorgen te maken om de verzekering, want bij deze aanbieding zit het premium pakket inbegrepen. Dat betekent dat het voertuig all-risk verzekerd is in heel Europa. Lekke band? Geen probleem! Je hebt volledige ANWB-dekking inclusief vervangend vervoer, zo kun je snel weer verder naar je vakantiebestemming.


Openingstijden
Maandag 8:00 - 17:30
Dinsdag 8:00 - 17:30
Woensdag 8:00 - 17:30
Donderdag 8:00 - 17:30
Vrijdag 8:00 - 17:30
Zaterdag 8:00 - 16:00
Zondag gesloten
AVH Autoverhuur B.V.
Plesmanstraat 89
7903 BG Hoogeveen

Telefoonnummer: 0528 220244

Stuur bericht via Whatsapp


       
Algemene voorwaarden | Privacy en Cookieverklaring

Autoverhuur software - Klanti ©

Inloggen
Als je e-mailadres in ons systeem staat dan heb je een nieuw wachtwoord ontvangen via e-mail.
Wachtwoord vergeten
Wachtwoord vergeten
Terug naar inloggen
Account aanvragen