Hulp nodig bij het reserveren?

Waarom auto huren bij BOVAG keurmerk?

BOVAG is een brancheorganisatie in Nederland voor de mobiliteitssector. Binnen BOVAG zijn er verschillende afdelingen, waaronder BOVAG Verhuur- en Deelautobedrijven. Dit is een afdeling die zich richt op de verhuur van verschillende soorten voertuigen, zoals personenauto's, bestelwagens, aanhangers en campers.

Een BOVAG-keurmerk staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid

BOVAG verhuurbedrijven zijn herkenbaar aan het BOVAG-logo, dat staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Bedrijven die zijn aangesloten bij BOVAG worden namelijk regelmatig gecontroleerd op onder andere veiligheid, betrouwbaarheid en service.

Een bedrijf met een BOVAG-keurmerk werkt daarnaast met tweezijdig afgestemde huurvoorwaarden. Deze zijn afgestemd met de ANWB, de Consumentenbond en de SER. Hierdoor zijn de rechten van zowel de huurder als de verhuurder goed en eerlijk geregeld.

Als je bij een BOVAG verhuurbedrijf een voertuig huurt, kun je er dus vanuit gaan dat het voertuig goed onderhouden is en dat je kunt rekenen op goede service en ondersteuning in geval van problemen.

AVH Autoverhuur en BOVAG

Net zoals BOVAG vindt AVH Autoverhuur kwaliteit en betrouwbaarheid erg belangrijk bij het (ver)huren van een auto. Daarom zijn wij aangesloten bij BOVAG en beschikken wij over het BOVAG-keurmerk. Zo weet jij zeker dat je achteraf niet voor vervelende verrassingen komt te staan!

auto huren BOVAG

Openingstijden
Maandag 8:00 - 17:30
Dinsdag 8:00 - 17:30
Woensdag 8:00 - 17:30
Donderdag 8:00 - 17:30
Vrijdag 8:00 - 17:30
Zaterdag 8:00 - 16:00
Zondag gesloten
AVH Autoverhuur B.V.
Plesmanstraat 89
7903 BG Hoogeveen

Telefoonnummer: 0528 220244

Stuur bericht via Whatsapp


       
Algemene voorwaarden | Privacy en Cookieverklaring

Autoverhuur software - Klanti ©

Inloggen
Als je e-mailadres in ons systeem staat dan heb je een nieuw wachtwoord ontvangen via e-mail.
Wachtwoord vergeten
Wachtwoord vergeten
Terug naar inloggen
Account aanvragen