Hulp nodig bij het reserveren?

Volkswagen Up (of vergelijkbaar) huren

De Volkswagen Up is een kleine (stads)auto. Het is een zeer populair model in Europa en wordt geprezen om zijn zuinige motor, praktische indeling en goede rijeigenschappen. De Volkswagen Up is verkrijgbaar als drie- of vijfdeurs hatchback en is ontworpen om zeer wendbaar te zijn in de stad, met een korte draaicirkel en een kleine omtrek om gemakkelijk in te parkeren. 

Wat comfort en uitrusting betreft, biedt de Volkswagen Up een aantal leuke functies, zoals een touchscreen-infotainmentsysteem en soms zelfs een achteruitrijcamera. Al met al is de Volkswagen Up een uitstekende keuze om te huren voor mensen die op zoek zijn naar een compacte, zuinige en betrouwbare stadsauto.

Kleine auto huren

Een kleine auto huren kan handig zijn als je veel op drukke plekken komt. Daarnaast is het ook gewoon een voordelige keuze. Een Volkswagen Up huren kan al vanaf €27,-.

Over onze Volkswagen Up

Onze Volkswagen Up biedt plaats aan 4 personen inclusief hun bagage. De auto is zuinig, sportief en ruim in zijn klasse. Nog een pluspunt is de integratie met je smartphone, zodat je altijd en overal connected bent. Onze Volkswagen Up is een 5-deurs uitvoering, is handgeschakeld en beschikt over airco en cruisecontrol. 

Voor langere periode een Volkswagen Up huren

Ben je op zoek naar een auto voor een periode vanaf 1 maand of zelfs voor meerdere jaren? Dan is shortlease de ideale oplossing. Bij AVH Autoverhuur bieden we shortlease tegen een gunstig en voordelig tarief, zodat voor langere periode een auto huren betaalbaar blijft. Lees meer op onze uitgebreide pagina over shortlease.

Klik hier voor direct een Volkswagen Up huren

Openingstijden
Maandag 8:00 - 17:30
Dinsdag 8:00 - 17:30
Woensdag 8:00 - 17:30
Donderdag 8:00 - 17:30
Vrijdag 8:00 - 17:30
Zaterdag 8:00 - 16:00
Zondag gesloten
AVH Autoverhuur B.V.
Plesmanstraat 89
7903 BG Hoogeveen

Telefoonnummer: 0528 220244

Stuur bericht via Whatsapp


       
Algemene voorwaarden | Privacy en Cookieverklaring

Autoverhuur software - Klanti ©

Inloggen
Als je e-mailadres in ons systeem staat dan heb je een nieuw wachtwoord ontvangen via e-mail.
Wachtwoord vergeten
Wachtwoord vergeten
Terug naar inloggen
Account aanvragen