Hulp nodig bij het reserveren?

Verhuiswagen huren Hoogeveen

Ga je verhuizen in de buurt van Hoogeveen? Huur dan een verhuiswagen bij AVH Autoverhuur! Het is namelijk niet altijd nodig om een verhuisbedrijf in te schakelen wanneer je gaat verhuizen.

Je kunt besparen op de kosten door zelf een verhuiswagen te huren. Met een kleinere wagen of aanhangwagen moet je waarschijnlijk een aantal keer op en neer rijden. Dat gaat natuurlijk tijd én brandstof kosten, dus de keuze om een verhuiswagen te huren is snel gemaakt.

Zorgeloos verhuizen

Bij AVH Autoverhuur in Hoogeveen verhuren we een ruime bakwagen mét elektrische laadklep! Wel zo handig wanneer je bijvoorbeeld een zware kast in de wagen moet zien te krijgen. De verhuiswagen beschikt over drie zitplaatsen, zodat er voldoende hulp kan instappen om te helpen sjouwen.

De ruime Mercedes Sprinter verhuiswagen heeft een laadvloer van 4,11 m lengte en is 2,29 m breed. Dat is 9,4 vierkante meter. De hoogte is 2,12 m, wat totaal meer dan 18 m3 inhoud geeft. Heel veel ruimte voor al je spullen. Wanneer je de ruimte een beetje praktisch inricht kan misschien wel de hele inboedel in één keer mee.

Verhuisartikelen huren

Ga je verhuizen? Dan kun je natuurlijk alle verhuisartikelen zelf aanschaffen, maar tegen een kleine meerprijs kun je ook heel voordelig bij ons de artikelen huren. Wij verhuren alle artikelen die je nodig hebt bij een verhuizing. Denk aan spanbanden, dekens, meubelrollers en een steekwagen.

Huur je verhuiswagen in Hoogeveen

Je kunt ons vinden aan de Plesmanstraat 89 in Hoogeveen, maar ons werkgebied is breder dan alleen Hoogeveen. Vanzelfsprekend kun je altijd bij ons terecht voor een verhuiswagen huren, waar je ook woont of werkt.Bekijk onze voertuigen

Mercedes Sprinter
Verhuiswagen met laadklep
  • Diesel 
  • 3 personen 
  • Handgeschakeld 
  • Laadklep 
v.a. € 102,-
Mercedes Sprinter automaat
Verhuiswagen met laadklep
  • Diesel 
  • 3 personen 
  • Automaat 
  • Laadklep 
v.a. € 131,-verhuiswagen huren Hoogeveen

Openingstijden
Maandag 8:00 - 17:30
Dinsdag 8:00 - 17:30
Woensdag 8:00 - 17:30
Donderdag 8:00 - 17:30
Vrijdag 8:00 - 17:30
Zaterdag 8:00 - 16:00
Zondag gesloten
AVH Autoverhuur B.V.
Plesmanstraat 89
7903 BG Hoogeveen

Telefoonnummer: 0528 220244

Stuur bericht via Whatsapp


       
Algemene voorwaarden | Privacy en Cookieverklaring

Autoverhuur software - Klanti ©

Inloggen
Als je e-mailadres in ons systeem staat dan heb je een nieuw wachtwoord ontvangen via e-mail.
Wachtwoord vergeten
Wachtwoord vergeten
Terug naar inloggen
Account aanvragen