Hulp nodig bij het reserveren?

Verhuiswagen huren Assen

Een nieuwe woning of gewoon veel spullen te vervoeren? Huur dan een verhuiswagen! Een verhuiswagen huren in Assen doe je voordelig en snel bij AVH Autoverhuur. Kies voor onze bakwagen met elektrische laadklep, zodat je zelf niet alles hoeft te tillen.

Zorgeloos verhuizen

Bij AVH Autoverhuur in Hoogeveen verhuren we een ruime bakwagen mét elektrische laadklep! Wel zo handig wanneer je bijvoorbeeld een zware kast in de wagen moet zien te krijgen. De verhuiswagen beschikt over drie zitplaatsen, zodat er voldoende hulp kan instappen om te helpen sjouwen.

Onze ruime Mercedes Sprinter verhuiswagen heeft een laadvloer van 4,11 m lengte en is 2,29 m breed. Dat is 9,4 vierkante meter. De hoogte is 2,12 m, wat totaal meer dan 18 m3 inhoud geeft. Heel veel ruimte dus, voor al je spullen. Wanneer je de ruimte een beetje praktisch inricht kan de hele inboedel misschien wel in één keer mee.

Verhuisartikelen huren Assen

Verhuisartikelen zelf aanschaffen kan aardig in de papieren lopen, maar tegen een kleine meerprijs kun je ook verhuisartikelen huren. Wij verhuren alle artikelen die je nodig hebt tijdens je verhuizing. Denk aan spanbanden, dekens, meubelrollers en een steekwagen. Als je gaat verhuizen in Assen is dit een ideale oplossing.

Huur een verhuiswagen in Assen

Verhuiswagen huren in Assen en omstreken? Je kunt ons vinden aan de Plesmanstraat 89 in Hoogeveen, maar ons werkgebied is breder dan alleen Hoogeveen.

Vanzelfsprekend kun je altijd bij ons terecht voor een verhuiswagen huren, waar je ook woont of werkt. Makkelijk te bereiken vanuit alle hoeken van Drenthe en indien gewenst kun je er ook voor kiezen om gebruik te maken van onze haal- en brengservice. Dan brengen we de verhuiswagen in Assen gewoon bij jou voor de deur en halen we hem daar ook weer op. Verhuizen wordt zo een fluitje van een cent!Bekijk onze voertuigen

Mercedes Sprinter
Verhuiswagen met laadklep
  • Diesel 
  • 3 personen 
  • Handgeschakeld 
  • Laadklep 
v.a. € 102,-
Mercedes Sprinter automaat
Verhuiswagen met laadklep
  • Diesel 
  • 3 personen 
  • Automaat 
  • Laadklep 
v.a. € 131,-
Openingstijden
Maandag 8:00 - 17:30
Dinsdag 8:00 - 17:30
Woensdag 8:00 - 17:30
Donderdag 8:00 - 17:30
Vrijdag 8:00 - 17:30
Zaterdag 8:00 - 16:00
Zondag gesloten
AVH Autoverhuur B.V.
Plesmanstraat 89
7903 BG Hoogeveen

Telefoonnummer: 0528 220244

Stuur bericht via Whatsapp


       
Algemene voorwaarden | Privacy en Cookieverklaring

Autoverhuur software - Klanti ©

Inloggen
Als je e-mailadres in ons systeem staat dan heb je een nieuw wachtwoord ontvangen via e-mail.
Wachtwoord vergeten
Wachtwoord vergeten
Terug naar inloggen
Account aanvragen