Hulp nodig bij het reserveren?

Verhuisbus huren Hoogeveen

Ga je verhuizen? Huur dan een verhuisbus - ook wel verhuiswagen of kleine vrachtwagen genoemd - bij AVH Autoverhuur! Het is namelijk niet altijd nodig om een verhuisbedrijf in te schakelen wanneer je gaat verhuizen.

Zo kun je besparen op de kosten door zelf een verhuisbus te huren. Met een kleinere wagen of aanhangwagen moet je waarschijnlijk een aantal keer op en neer rijden. Dat gaat natuurlijk tijd én brandstof kosten, dus de keuze om een verhuisbus te huren is snel gemaakt.

Over onze verhuisbus

Bij AVH Autoverhuur in Hoogeveen verhuren we een verhuisbus: een ruime bakwagen mét elektrische laadklep! Wel zo handig wanneer je zware meubels in de wagen moet zien te krijgen. Onze verhuisbus beschikt voorin over drie zitplaatsen, zodat er voldoende hulp kan instappen om te helpen sjouwen bij het verhuizen.

De ruime Mercedes Sprinter verhuisbus heeft een laadvloer van 4,11 m lengte en is 2,29 m breed. Dat is 9,4 vierkante meter. De hoogte is 2,12 m, wat totaal meer dan 18 m3 inhoud geeft. Heel veel ruimte dus voor al je spullen.

Verhuisartikelen huren

Ga je verhuizen? Dan kun je natuurlijk alle verhuisartikelen zelf aanschaffen, maar tegen een kleine meerprijs kun je ook heel voordelig bij ons de artikelen huren. Wij verhuren alle artikelen die je nodig hebt bij een verhuizing. Denk aan spanbanden, dekens, meubelrollers en een steekwagen.

Huur direct een verhuisbus

Wil je direct een verhuisbus huren, of de prijzen vergelijken? Neem dan een kijkje op onze reserveringspagina of neem contact met ons op. We helpen je graag bij het huren van een verhuisbus of ander voertuig.

verhuisbus huren Hoogeveen


Bekijk onze voertuigen

Mercedes Sprinter
Verhuiswagen met laadklep
  • Diesel 
  • 3 personen 
  • Handgeschakeld 
  • Laadklep 
v.a. € 102,-
Mercedes Sprinter automaat
Verhuiswagen met laadklep
  • Diesel 
  • 3 personen 
  • Automaat 
  • Laadklep 
v.a. € 131,-
Openingstijden
Maandag 8:00 - 17:30
Dinsdag 8:00 - 17:30
Woensdag 8:00 - 17:30
Donderdag 8:00 - 17:30
Vrijdag 8:00 - 17:30
Zaterdag 8:00 - 16:00
Zondag gesloten
AVH Autoverhuur B.V.
Plesmanstraat 89
7903 BG Hoogeveen

Telefoonnummer: 0528 220244

Stuur bericht via Whatsapp


       
Algemene voorwaarden | Privacy en Cookieverklaring

Autoverhuur software - Klanti ©

Inloggen
Als je e-mailadres in ons systeem staat dan heb je een nieuw wachtwoord ontvangen via e-mail.
Wachtwoord vergeten
Wachtwoord vergeten
Terug naar inloggen
Account aanvragen