Hulp nodig bij het reserveren?

Tijdelijk auto nodig

Heb je tijdelijk een auto nodig? Dan kan tijdelijk een auto huren uitkomst bieden! Wij hebben verschillende opties voor je als je tijdelijk een auto nodig hebt.

Tijdelijk een auto nodig? Dit zijn de voordelen

Het tijdelijk huren van een auto kent vele voordelen ten opzichte van zelf een auto aanschaffen. We zetten een paar voordelen voor je op een rijtje.

Flexibiliteit
Tijdelijk een auto huren is erg flexibel. Je kunt een auto huren voor de tijd die je hem nodig hebt, zonder de verplichtingen van een permanente aankoop.

Kostenbesparend
Het huren van een auto is goedkoper dan het kopen van een auto, vooral als je de auto alleen nodig hebt voor een beperkte tijd.

Representatief
Onze voertuigen zijn nieuw, goed onderhouden en zien er zowel van binnen als buiten netjes uit. Zo kom je altijd representatief voor de dag.

Geen onderhoudskosten
Als je tijdelijk een auto nodig hebt en kiest voor het huren van een auto hoef je je geen zorgen te maken over onderhoudskosten en reparaties, aangezien de verhuurder verantwoordelijk is voor het onderhoud van de auto.

En zo zijn er nog veel meer voordelen te bedenken voor huren in plaats van kopen als je tijdelijk een auto nodig hebt.

Tijdelijk auto huren particulier

Bij AVH Autoverhuur kan je naast zakelijk ook particulier tijdelijk een auto huren. Wil je als particulier langer dan een maand een auto huren? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden en de tarieven te bespreken. Je kan ook alvast een kijkje nemen op onze shortlease pagina.

Tijdelijk auto huren zakelijk

Ken je dat, dat je net niet genoeg busjes beschikbaar hebt voor volgende week? Of dat de leaseauto van je nieuwe medewerker niet op tijd geleverd is? Het komt helaas vaker voor dan je zou willen. Gelukkig hebben wij een oplossing!

Bij AVH Autoverhuur kan je ook tijdelijk zakelijk huren. Gaat jouw werknemer een dag op cursus en heb je geen auto voor hem of haar beschikbaar? Dan huur je bij ons gemakkelijk en snel voor één dag een auto.

Meer informatie

Wil je meer informatie over tijdelijk een auto huren? Neem contact met ons op of bekijk onze reserveringspagina om meteen een reservering te plaatsen.

Direct reserveren


Openingstijden
Maandag 8:00 - 17:30
Dinsdag 8:00 - 17:30
Woensdag 8:00 - 17:30
Donderdag 8:00 - 17:30
Vrijdag 8:00 - 17:30
Zaterdag 8:00 - 16:00
Zondag gesloten
AVH Autoverhuur B.V.
Plesmanstraat 89
7903 BG Hoogeveen

Telefoonnummer: 0528 220244

Stuur bericht via Whatsapp


       
Algemene voorwaarden | Privacy en Cookieverklaring

Autoverhuur software - Klanti ©

Inloggen
Als je e-mailadres in ons systeem staat dan heb je een nieuw wachtwoord ontvangen via e-mail.
Wachtwoord vergeten
Wachtwoord vergeten
Terug naar inloggen
Account aanvragen