Hulp nodig bij het reserveren?

Hoe groot busje heb je nodig voor een verhuizing?

Een van de grootste uitdagingen bij het plannen van een verhuizing is het bepalen van het juiste formaat voertuig. Het kiezen van het juiste busje is essentieel om ervoor te zorgen dat al je bezittingen veilig en efficiënt kunnen worden verplaatst. Een busje dat te klein is, kan resulteren in meerdere keren op en neer reizen en dus extra kosten, terwijl een te groot busje verspilling van ruimte en geld kan betekenen. Hoe bepaal je hoe groot het busje voor jouw verhuizing moet zijn?

De hoeveelheid bezittingen in kaart brengen

Het eerste dat je moet doen, is een grondige inventarisatie maken van al je bezittingen. Maak een lijst van alle grote meubelstukken, apparaten, dozen en andere items die je wilt verhuizen. Probeer zo nauwkeurig mogelijk te zijn, zodat je een realistisch beeld krijgt van het volume en het aantal meubelstukken dat je moet verhuizen. Dit zal je helpen om het juiste formaat busje voor je verhuizing te kiezen.

Begrijp de verschillende formaten

Busjes zijn verkrijgbaar in verschillende formaten, variërend van compacte bestelwagens tot grote verhuiswagens. Voor sommige verhuizingen kan een bestelbus huren voldoende zijn. Toch kiezen de meeste mensen voor een verhuiswagen met elektrische laadklep, omdat dit meer ruimte biedt en daarnaast niet eens veel duurder is.

Zorg voor extra ruimte

Het is altijd verstandig om wat extra ruimte te plannen, vooral als je verwacht dat je nog meer items zult toevoegen of als je van plan bent om sommige bezittingen in te pakken op een manier die meer ruimte inneemt dan verwacht.

Vraag om advies

Als je nog steeds niet zeker weet welke maat busje je nodig hebt, neem dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers hebben veel ervaring met verschillende soorten verhuizingen en voertuigen en kunnen je helpen bij het kiezen van het juiste voertuig op basis van jouw situatie.

Verhuizen zonder zorgen

Zoals je begrijpt is het kiezen van het juiste formaat busje cruciaal voor een soepele en efficiënte verhuizing. Samen zorgen we er voor dat jouw verhuizing soepel verloopt.Bekijk onze voertuigen

Mercedes Sprinter
Verhuiswagen met laadklep
  • Diesel 
  • 3 personen 
  • Handgeschakeld 
  • Laadklep 
v.a. € 102,-
Mercedes Sprinter automaat
Verhuiswagen met laadklep
  • Diesel 
  • 3 personen 
  • Automaat 
  • Laadklep 
v.a. € 131,-
Openingstijden
Maandag 8:00 - 17:30
Dinsdag 8:00 - 17:30
Woensdag 8:00 - 17:30
Donderdag 8:00 - 17:30
Vrijdag 8:00 - 17:30
Zaterdag 8:00 - 16:00
Zondag gesloten
AVH Autoverhuur B.V.
Plesmanstraat 89
7903 BG Hoogeveen

Telefoonnummer: 0528 220244

Stuur bericht via Whatsapp


       
Algemene voorwaarden | Privacy en Cookieverklaring

Autoverhuur software - Klanti ©

Inloggen
Als je e-mailadres in ons systeem staat dan heb je een nieuw wachtwoord ontvangen via e-mail.
Wachtwoord vergeten
Wachtwoord vergeten
Terug naar inloggen
Account aanvragen