Hulp nodig bij het reserveren?

Busje huren Meppel

Wil je een busje huren in Meppel en weet je niet waar je moet beginnen? Bij AVH Autoverhuur helpen wij je graag bij het vinden van een bestelbus en een personenbus. We vertellen je graag meer over de opties en verschillende mogelijkheden.

Bestelbus huren

Bij AVH Autoverhuur verhuren we meerdere bestelbussen. Zo beschikken we over een Mercedes Sprinter en een Fiat Ducato, maar ook het huren van een Volkswagen Transporter (met of zonder dubbelcabine) en een Citroen Berlingo behoren tot de mogelijkheden.

Bij AVH Autoverhuur ben je verzekerd van een kwalitatief goede bus, zowel van binnen als buiten. Wil je een bestelbus huren in Meppel, dan zorgen wij ervoor dat deze volledig geïnspecteerd is. Elke bus wordt uitgebreid nagelopen nadat deze door de vorige huurder is teruggebracht. Waar nodig worden eventuele ongemakken direct verholpen.

Personenbus huren

Naast het huren van een bestelbus kun je bij ons ook terecht voor het huren van een personenbus. We verhuren een Mercedes Vito welke plaats biedt aan in totaal 9 personen. Je kunt er ook voor kiezen om een Volkswagen Transporter met dubbelcabine te huren. In deze personenbus passen in totaal 6 personen en daarnaast heb je de beschikking over een laadruimte. Deze optie wordt veel gebruikt door mensen die op vakantie gaan, omdat je zo al je bagage makkelijk mee kunt nemen.

Goedkoop busje huren Meppel

Bij AVH Autoverhuur huur je goedkoop een busje. Of je nou op zoek bent naar een bestelbus of personenbus, bij AVH Autoverhuur ben je aan het juiste adres! Wil je liever eerst wat meer informatie over het huren van een busje of twijfel je nog of een busje huren wel de beste optie is? Neem dan gerust contact met ons op. Misschien is een auto huren in jouw geval wel een betere en voordeligere keuze.


Ons werkgebied

Onze vestigingsplaats is Hoogeveen, maar het werkgebied van AVH Autoverhuur is breder. Vanzelfsprekend kun je altijd bij ons terecht om een auto of busje te huren. Je kunt er ook voor kiezen om gebruik te maken van onze haal- en brengservice. Wij verhuren veel voertuigen in de omgeving van Meppel en kennen de regio goed. Informeer naar de tarieven en mogelijkheden en neem gerust contact op als je vragen hebt.

Wil je je eigen auto bij ons achterlaten tijdens de huurperiode? Geen probleem! In overleg kunnen we jou ook ophalen vanaf het NS-station in Hoogeveen. Vanaf het station van Meppel ben je er in een kwartiertje.

Waarom busje huren bij AVH Autoverhuur?

  • De nieuwste voertuigen
  • Altijd goed onderhouden
  • Voordelige tarieven
  • Deskundig en ervaren medewerkers
  • Altijd 100 km kilometervrij
  • Géén verrassingen achteraf


Veelgestelde vragen over busje huren in Meppel

Waar kan ik goedkoop een busje huren in Meppel?

Bij AVH Autoverhuur kan je goedkoop een busje huren in Meppel. Wij houden onze prijzen zo laag mogelijk, zodat jij niet te duur hoeft te huren.


Kan ik bij jullie een 7-persoons auto of een 9-persoons bus huren?

Je kunt bij ons een busje huren waar 6 personen in passen. Een 6-persoonsbus beschikt ook over een laadruimte. Ga je op reis met 7 personen? Kies dan voor een 9-persoonsbus.


Kan ik privé een busje huren in Meppel?

Zowel particulieren als zakelijke klanten zijn bij ons welkom om een busje te huren.


Brengen jullie mijn huurauto ook in Meppel?

In overleg en tegen meerprijs kun je er voor kiezen om gebruik te maken van onze haal- en brengservice. Neem contact met ons op om te overleggen waar in Meppel we het door jou gehuurde voertuig naartoe mogen brengen.


Openingstijden
Maandag 8:00 - 17:30
Dinsdag 8:00 - 17:30
Woensdag 8:00 - 17:30
Donderdag 8:00 - 17:30
Vrijdag 8:00 - 17:30
Zaterdag 8:00 - 16:00
Zondag gesloten
AVH Autoverhuur B.V.
Plesmanstraat 89
7903 BG Hoogeveen

Telefoonnummer: 0528 220244

Stuur bericht via Whatsapp


       
Algemene voorwaarden | Privacy en Cookieverklaring

Autoverhuur software - Klanti ©

Inloggen
Als je e-mailadres in ons systeem staat dan heb je een nieuw wachtwoord ontvangen via e-mail.
Wachtwoord vergeten
Wachtwoord vergeten
Terug naar inloggen
Account aanvragen