Hulp nodig bij het reserveren?

Bus met laadklep huren

Wil je een bus met laadklep huren? Dan is de verhuiswagen van AVH Autoverhuur ideaal. Bekijk hier wat we te bieden hebben om jouw verhuizing of transport makkelijker te maken.

Meer over onze bus met laadklep

Met een bus met laadklep hebben we het in dit geval over onze verhuiswagen. Met een inhoud van meer dan 18 m3 én de handige elektrische laadklep is dit het ideale vervoersmiddel voor een verhuizing of het transport van goederen. Deze bus met laadklep heeft een maximaal toegestaan totaalgewicht van 3500 kg en je mag hem gewoon besturen met een B-rijbewijs.

Door de afmetingen kun je vrijwel overal makkelijk manoeuvreren met deze bus met laadklep, zonder dat je vast komt te zitten. De grotere wagens zijn vaak langer waardoor dit wat moeilijker wordt. Wat ruimte betreft heb je aan de inhoud van deze kleine vrachtwagen meestal genoeg voor een kleine verhuizing. Je kunt goed stapelen en de spullen ook goed vastzetten. Natuurlijk kan je ook meerdere keren rijden als je veel spullen te vervoeren hebt.

Veel ruimte voor je spullen

De hoogte van de laadvloer van onze bus met elektrische laadklep is 80 cm hoog, waardoor je kleinere spullen makkelijk op de vloer kunt zetten zonder de laadklep te gebruiken. De wagen heeft aan de zijkant een praktische deur, waar je ook makkelijk kleine goederen naar binnen kunt schuiven.

De bak van deze bus met laadklep heeft een laadvloer van 4,11 m lengte en is 2,29 m breed: 9,4 m2! De hoogte is 2,12 m, wat totaal meer dan 18 m3 inhoud geeft. Heel veel ruimte dus voor je spullen en goederen. Wanneer je de ruimte een beetje praktisch inricht kan misschien wel de hele inboedel in één keer mee!

Bij het reserveren kun je aangeven of je ook de handige spanbanden of een praktische steekwagen nodig hebt. Maar ook verhuisdekens en verhuisdozen kun je bij ons krijgen. Lees hier alles over het huren van verhuisartikelen bij AVH Autoverhuur.

Direct reserveren

Wil je direct een bus met laadklep reserveren? Via deze pagina kan je eenvoudig de gewenste huurdata invullen en meteen zien wat het kost om dit voertuig te huren. Als je nog vragen hebt staan we voor je klaar.

bus met laadklep huren


Bekijk onze voertuigen

Mercedes Sprinter
Verhuiswagen met laadklep
  • Diesel 
  • 3 personen 
  • Handgeschakeld 
  • Laadklep 
v.a. € 102,-
Mercedes Sprinter automaat
Verhuiswagen met laadklep
  • Diesel 
  • 3 personen 
  • Automaat 
  • Laadklep 
v.a. € 131,-
Openingstijden
Maandag 8:00 - 17:30
Dinsdag 8:00 - 17:30
Woensdag 8:00 - 17:30
Donderdag 8:00 - 17:30
Vrijdag 8:00 - 17:30
Zaterdag 8:00 - 16:00
Zondag gesloten
AVH Autoverhuur B.V.
Plesmanstraat 89
7903 BG Hoogeveen

Telefoonnummer: 0528 220244

Stuur bericht via Whatsapp


       
Algemene voorwaarden | Privacy en Cookieverklaring

Autoverhuur software - Klanti ©

Inloggen
Als je e-mailadres in ons systeem staat dan heb je een nieuw wachtwoord ontvangen via e-mail.
Wachtwoord vergeten
Wachtwoord vergeten
Terug naar inloggen
Account aanvragen