Hulp nodig bij het reserveren?

Bus met laadklep huren Drenthe

Wil je een bus met laadklep huren voor je verhuizing in Drenthe? Dan is de verhuiswagen van AVH Autoverhuur ideaal. Hier lees je wat wij te bieden hebben om jouw verhuizing of transport makkelijker te maken.

Meer over onze bus met laadklep

Onze verhuiswagen, uitgerust met een handige elektrische laadklep, heeft een inhoud van meer dan 18 m³. Dit maakt hem perfect voor verhuizingen of het transport van goederen. Met een maximaal toegestaan totaalgewicht van 3500 kg mag je deze bus gewoon besturen met een B-rijbewijs.

Dankzij de compacte afmetingen kun je vrijwel overal makkelijk manoeuvreren in Drenthe, zonder vast te komen zitten. Grotere wagens zijn vaak langer, wat dit lastiger maakt. De inhoud van deze kleine vrachtwagen is meestal voldoende voor een kleine verhuizing. Je kunt goed stapelen en je spullen stevig vastzetten. Natuurlijk kun je ook meerdere keren rijden als je veel spullen hebt om te vervoeren.

Veel ruimte voor je spullen

De hoogte van de laadvloer van onze bus met elektrische laadklep is slechts 80 cm, waardoor je kleinere spullen makkelijk kunt laden zonder de laadklep te gebruiken. De bus heeft aan de zijkant een praktische deur, waar je kleine goederen eenvoudig naar binnen kunt schuiven.

De laadruimte van deze bus heeft een lengte van 4,11 m, een breedte van 2,29 m (9,4 m²), en een hoogte van 2,12 m, wat in totaal meer dan 18 m³ inhoud geeft. Dit biedt veel ruimte voor je spullen en goederen. Met een praktische inrichting kan zelfs een hele inboedel in één keer mee!

Handige verhuishulpmiddelen

Bij het reserveren kun je aangeven of je ook spanbanden, een steekwagen, verhuisdekens of verhuisdozen nodig hebt. Alles wat je nodig hebt voor een efficiënte verhuizing in Drenthe is beschikbaar bij AVH Autoverhuur.

Je verhuiswagen direct reserveren

Wil je direct een bus met laadklep reserveren in Drenthe? Via onze website kun je eenvoudig de gewenste huurdata invullen en meteen zien wat het kost om dit voertuig te huren. Als je nog vragen hebt, staan we klaar om je te helpen.Bekijk onze voertuigen

Mercedes Sprinter
Verhuiswagen met laadklep
  • Diesel 
  • 3 personen 
  • Handgeschakeld 
  • Laadklep 
v.a. € 102,-
Mercedes Sprinter automaat
Verhuiswagen met laadklep
  • Diesel 
  • 3 personen 
  • Automaat 
  • Laadklep 
v.a. € 131,-
Openingstijden
Maandag 8:00 - 17:30
Dinsdag 8:00 - 17:30
Woensdag 8:00 - 17:30
Donderdag 8:00 - 17:30
Vrijdag 8:00 - 17:30
Zaterdag 8:00 - 16:00
Zondag gesloten
AVH Autoverhuur B.V.
Plesmanstraat 89
7903 BG Hoogeveen

Telefoonnummer: 0528 220244

Stuur bericht via Whatsapp


       
Algemene voorwaarden | Privacy en Cookieverklaring

Autoverhuur software - Klanti ©

Inloggen
Als je e-mailadres in ons systeem staat dan heb je een nieuw wachtwoord ontvangen via e-mail.
Wachtwoord vergeten
Wachtwoord vergeten
Terug naar inloggen
Account aanvragen