Hulp nodig bij het reserveren?

Bakwagen huren Hoogeveen

Ga je verhuizen? Huur dan een bakwagen - ook wel verhuiswagen of kleine vrachtwagen genoemd - bij AVH Autoverhuur! Het is namelijk niet altijd nodig om een verhuisbedrijf in te schakelen wanneer je gaat verhuizen. Zo kun je besparen op de kosten door zelf een bakwagen te huren. Met een bestelbus of aanhangwagen moet je waarschijnlijk een aantal keer op en neer rijden. Dat gaat natuurlijk tijd én brandstof kosten, dus de keuze om een bakwagen te huren is snel gemaakt.

Wij verhuren een ruime bakwagen mét elektrische laadklep! Wel zo handig wanneer je bijvoorbeeld een zware kast in de wagen moet zien te krijgen. De verhuiswagen beschikt voorin over drie zitplaatsen, zodat er voldoende hulp kan instappen om te helpen tillen.

Over onze bakwagen

Onze bakwagen heeft een inhoud van meer dan 18m3 en is voorzien van een handige elektrische laadklep. De bakwagen heeft een maximaal toegestaan totaalgewicht van 3500kg. Hierdoor mag je deze verhuiswagen gewoon met je B-rijbewijs besturen.

De bakwagen van AVH Autoverhuur is handig en praktisch. Door de afmetingen kun je vrijwel overal makkelijk manoeuvreren zonder dat je vast komt te zitten. De grotere verhuiswagens zijn vaak langer, waardoor dit wat moeilijker wordt. Wat ruimte betreft heb je aan de inhoud van de bakwagen meestal genoeg voor een verhuizing. Je kunt goed stapelen en de spullen goed vastzetten.

Verhuisartikelen huren

Ga je verhuizen? Dan kun je natuurlijk alle verhuisartikelen zelf aanschaffen, maar tegen een kleine meerprijs kun je ook heel voordelig bij ons de verhuisartikelen huren. Wij verhuren alle artikelen die je nodig hebt bij een verhuizing. Denk aan spanbanden, dekens, meubelrollers en een steekwagen.Bekijk onze voertuigen

Mercedes Sprinter
Verhuiswagen met laadklep
  • Diesel 
  • 3 personen 
  • Handgeschakeld 
  • Laadklep 
v.a. € 102,-
Mercedes Sprinter automaat
Verhuiswagen met laadklep
  • Diesel 
  • 3 personen 
  • Automaat 
  • Laadklep 
v.a. € 131,-bakwagen huren Hoogeveen

Openingstijden
Maandag 8:00 - 17:30
Dinsdag 8:00 - 17:30
Woensdag 8:00 - 17:30
Donderdag 8:00 - 17:30
Vrijdag 8:00 - 17:30
Zaterdag 8:00 - 16:00
Zondag gesloten
AVH Autoverhuur B.V.
Plesmanstraat 89
7903 BG Hoogeveen

Telefoonnummer: 0528 220244

Stuur bericht via Whatsapp


       
Algemene voorwaarden | Privacy en Cookieverklaring

Autoverhuur software - Klanti ©

Inloggen
Als je e-mailadres in ons systeem staat dan heb je een nieuw wachtwoord ontvangen via e-mail.
Wachtwoord vergeten
Wachtwoord vergeten
Terug naar inloggen
Account aanvragen